Onze collectie
Italiaanse design keukens


Onze standaarden


De Italiaanse design keukens van het merk Comprex voldoen aan al onze standaarden. Ze zijn een lust voor het oog en kloppen tot in het kleinste detail. En dat moet ook wel, want bij Keukenland Wijhe leggen we de lat hoog. Kwaliteitskeukens zijn bij ons de standaard. En daarnaast leveren we ook nog de mooiste keukens van Nederland. Dat doen we met een lach, kennis van zaken en – natuurlijk – een perfecte service.


Afspraak maken

Alumina


Comprex Alumina: de naam zegt het al. Deze keuken is afgewerkt met 11,5 mm dunne fronten van speciaal geborsteld aluminium. Dit geeft uw keuken direct een unieke, stijlvolle uitstraling. Comprex Alumina is bovendien brandveilig en volledig recyclebaar.

Bekijk Alumina keukens
Italiaanse Keuken Comprex - Alumina - Keukenland Wijhe
Italiaanse Keuken Comprex - Alumina - Keukenland Wijhe
Italiaanse Keuken Comprex - Alumina - Keukenland Wijhe

Neem een kijkje in onze showroom


Wilt u een goed beeld krijgen van de Comprex keukens en mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom. We bespreken uw wensen en geven u vakkundig advies. Als u wilt, maken we een 3D-ontwerp, dat we samen met u bespreken. Net als de kosten. Bent u akkoord? Dan komen onze eigen monteurs uw keuken vakkundig plaatsen en werken ze deze tot in detail af.

We nemen graag de tijd voor u. Als u een afspraak maakt, weet u zeker dat we die tijd ook hebben.


Maak een afspraak